Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Λιβάδια Ποσειδωνίας

Φιλαράκια μου αγαπημένα,

Προ καιρού συνάντησα έναν δύτη στον βυθό. Είχε κατέβει για βόλτα από τα μέρη μας. Φορούσε τη γνωστή στολή κι είχε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μας ζήτησε την άδεια για να βιντεοσκοπήσει τη γειτονιά κι εμείς, τα φυτά και τα ζώα της θάλασσας, του το επιτρέψαμε με μεγάλη χαρά. Δε βλέπουμε και πολύ συχνά ανθρώπους εδώ κάτω! Θεωρήσαμε την επίσκεψη εξαιρετική ευκαιρία να σας γνωρίσουμε τον τόπο μας. 

Ορίστε τα πλάνα που τράβηξε:







Τι λέτε; Πώς σας φάνηκε;




Μπορείτε να ανοίξετε ένα έγγραφο του word και να πληκτρολογήσετε τις σκέψεις σας. Από το μενού "Έναρξη" επιλέγετε το  εικονίδιο του word, όπως φαίνεται από την εικόνα: 




Γράψτε ό,τι θέλετε.       
Αφού τελειώσετε και το ξαναδιαβάσετε, μην ξεχάσετε να το αποθηκεύσετε, με το όνομά σας, στην επιφάνεια εργασίας!


Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε εδώ και να μεταφερθείτε στη μηχανή αναζήτησης εικόνων της google. 

Στο κενό πλαίσιο πληκτρολογήστε τις λέξεις: 

"λιβάδι Ποσειδωνίας

και πατήστε το εικονίδιο με τον φακό, όπως φαίνεται στην εικόνα: 



Διαλέξτε μια εικόνα της αρεσκείας σας και αποθηκεύστε την στην επιφάνεια εργασίας ονομάζοντάς την με το επώνυμό σας. Μπορείτε να στολίσετε με αυτήν τις σκέψεις που πληκτρολογήσατε λίγο νωρίτερα. Πώς; 

Είναι απλό!!! 

Βρείτε από την επιφάνεια εργασίας το έγγραφο του word στο οποίο γράφατε πριν από λίγο. Ανοίξτε το και πηγαίνετε στο τέλος του κειμένου. Αφήστε τρεις κενές σειρές (πατώντας 3 φορές το enter). Έπειτα, από την καρτέλα Εισαγωγή επιλέξτε "Εικόνα", όπως φαίνεται παρακάτω:



Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί επιλέγετε τον τόπο από τον οποίο θα ανασύρετε την εικόνα σας. Δείτε τις παρακάτω εικόνες. Θυμηθείτε: την είχατε αποθηκεύσει στην επιφάνεια εργασίας με το επώνυμό σας!



Την εντοπίζετε και την επιλέγετε. Εμφανίζεται και στο πλάι για να 'στε σίγουροι ότι πρόκειται για την εικόνα που θέλετε.




Τέλος πατάτε εισαγωγή  


και η εικόνα σας εμφανίζεται στο έγγραφό σας.


 Εεεε;;;;!!! Ωραία η... εικονογράφηση;;;;;;; :)